Články

Po počátečním seznámení před Vánoci loňského roku jsme naplno najeli na výuku s micro:bity. Používáme je pro výuku programování ve volitelném předmětu Robotika, který u nás učíme pro žáky ZŠ Jedovnice.

Napsali o nás

19.02.2018

V pátek jsme se zúčastnili Robotiády v Brně a opět kralovali.

V pátek 16. 2. se do brněnské Vidy sjeli roboti z Česka, Slovenska a Polska aby na Robotiádě měřili své síly v kategoriích Bear Rescue - Beginner, Bear Rescue - Advanced, Line Follower, Sprint a Freestyle.

Robotix 2018

31.01.2018

Na konci ledna proběhla premiérová robotická soutěž na SPŠ Přerov.

Již tradiční akce, prezentace odborného školství Jihomoravského kraje, se letos konala poslední lednový víkend.

V předvánočním čase jsme se již tradičně vypravili do Prahy na soutěž robotů z celé republiky. Robosoutěž 2017 probíhala na ČVUT a měla čtyři předkola. My jsme vyrazili na druhé z nich.

V předvánočním čase se tradičně konala soutěž robotů v Uničově s názvem RoboTrip 2017. Naše škola vyrazila na soutěž v hojném počtu a zúčastnili jsme se celkem pěti soutěží.

Díky nadačnímu fondu micro:la se nám podařilo získat prvních 10 ks micro:bitů. Další máme zapůjčené ze ZŠ Jedovnice.

Ve dnech 24.a 25.června se v pražském Kongresovém centru, za účasti našich žáků, konala největší robotická soutěž u nás.

Tel.: +420 777 960 367
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky